Landmark Estates
Broker Slava Vodolazkin
Telefon +905338481452 / +905338481452

3 yatak odalı lüks villa + 2 müstakil stüdyo + 1 yatak odalı daire + ayrı bahçeli kır evi + tam mobilyalı + sauna + havuz ve kurulu bahçe + geniş arsa büyüklüğü + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 2,600,000

3 yatak odalı lüks villa + 2 müstakil stüdyo + 1 yatak odalı daire + ayrı bahçeli kır evi + tam mobilyalı + sauna + havuz ve kurulu bahçe + geniş arsa büyüklüğü + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş 3 yatak odalı lüks villa + 2 müstakil stüdyo + 1 yatak odalı daire + ayrı bahçeli kır evi + tam mobilyalı + sauna + havuz ve kurulu bahçe + geniş arsa büyüklüğü + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş 3 yatak odalı lüks villa + 2 müstakil stüdyo + 1 yatak odalı daire + ayrı bahçeli kır evi + tam mobilyalı + sauna + havuz ve kurulu bahçe + geniş arsa büyüklüğü + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş
3 yatak odalı lüks villa + 2 müstakil stüdyo + 1 yatak odalı daire + ayrı bahçeli kır evi + tam mobilyalı + sauna + havuz ve kurulu bahçe + geniş arsa büyüklüğü + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş 3 yatak odalı lüks villa + 2 müstakil stüdyo + 1 yatak odalı daire + ayrı bahçeli kır evi + tam mobilyalı + sauna + havuz ve kurulu bahçe + geniş arsa büyüklüğü + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş

Hızlı Bakış

101evler İlan No #350678 İlan Tarihi 13/03/2024
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 500 m2
Oda Sayısı 6+1 Banyo 5
Bina Yaşı 26+ Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

1990'ların başında inşa edilen ve yakın zamanda yüksek standartlarda yenilenen bu eşsiz mülk gerçekten etkileyici. Villa, palmiye ağaçları, çeşitli bitki örtüsü ve rengarenk çiçeklerin bulunduğu köklü bir bahçeye sahip geniş bir arsa üzerinde yer almaktadır. Bu yemyeşil, gözlerden uzak vaha huzur, rahatlama ve mahremiyet sunarken temel olanaklara arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır.

Özel bir yol, güzel araba yoluna ve Akdeniz ile antik estetiği birleştiren villaya ulaşır. . Giriş, lüks iç mekanın tonunu belirleyen, mermer zeminli geniş bir fuayeyi ortaya çıkarıyor. Fuaye, açık şömineli ve laminat ahşap efektli zeminli aydınlık bir oturma odasına açılmaktadır. Mutfak tam donanımlıdır ve ayrıca ebeveyn banyolu bir yatak odası da mevcuttur.

Oturma odasındaki geniş balkon muhteşem deniz manzarası sunar ve özel yüzme havuzuna bakar. Villa genelinde ahşap zemin kullanılmış, merdiven ve koridorlar ise mermer ile kaplanmıştır. Villada merkezi ısıtma ve soğutma, klima ve spot ışıklar bulunmaktadır.

İkinci katta her biri en-suite banyolu iki geniş yatak odası bulunmaktadır. Yatak odalarından birinde duş, gömme jakuzili küvet ve çift lavabo ünitesi bulunmaktadır.

Tesiste ayrıca geniş bir mutfağı paylaşan iki stüdyo ve daha fazla alan veya gelir potansiyeli sunan tamamen mobilyalı, tek yatak odalı bir daire bulunmaktadır. . Sulama sistemiyle sulanan geniş bahçede 27'den fazla palmiye, çam ve zeytin ağacı bulunmaktadır.

Bahçe ve taş kemerlerle tamamlanan benzersiz tasarımlı havuz manzaralı ayrı bir bahçe evi bulunmaktadır. şelale ve çocuk havuzu. Kır evinin zemin katında sauna, üst katında ise başka bir dinlenme alanı sunan bir tuvalet bulunmaktadır.

Büyüleyici Çatalköy'ün eteklerinde yer alan tesis, Girne şehir merkezine arabayla 10 dakika, şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. plaj ve ana süpermarketlere 3 dakika uzaklıkta. İster lüks bir aile evi, ister iş/kahvaltı ve kahvaltı tesisi arıyor olun, bu mülk mükemmeldir ve siz ve sevdikleriniz için harika anılar yaratacağı garantidir.  

 ·    500m2 iç boyut (yaklaşık)

·     4700m2 arsa büyüklüğü

·     Takas tapusu

·     1993'te tamamlandı

·     Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş

·     Özel yüzme havuzu

·     Tamamen mobilyalı

 

·     İki bağımsız stüdyo

·     1 yatak odalı bir daire

·     Ayrı bahçeli kır evi

 

·     Ana evde 3 yatak odası 1'i zemin katta

·     Tüm yatak odalarında en-suite banyo bulunmaktadır

·     1 aile banyosu

·     Hazır mutfak

·     Mutfak Aletleri

·     Tüm yatak odalarında tam donanımlı gardıroplar

·     Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi

·     Her odada klima

·     Çift camlı pencereler

·     Ahşap kapılar

·     Ahşap döşeme, mermer & seramik

·     Deniz manzaralı geniş veranda alanı

·     Özel Gazebo

·     Kuyuyu sulayın

·     Su deposu ve su sulama sistemi

·     Havuz altında 40m2 depolama odası

·     27 palmiye ağacı ve zeytin ağacı içeren tamamen peyzajlı bahçe

·     2 araçlık özel garaj

·     Taş duvarla çevrili

·     Yalnızca ana kapıdan girilebilir

·     Kamera sistemi

·     Deniz ve dağ manzarası

·     Tüm olanaklara yakınlık



Notlar