Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Aphrodite Beachfront Resort'ta 0+1 Geniş Daire, Denize Sıfır Konumda

Satılık Studio - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

€ 65,000

Aphrodite Beachfront Resort'ta 0+1 Geniş Daire, Denize Sıfır Konumda Aphrodite Beachfront Resort'ta 0+1 Geniş Daire, Denize Sıfır Konumda Aphrodite Beachfront Resort'ta 0+1 Geniş Daire, Denize Sıfır Konumda
Aphrodite Beachfront Resort'ta 0+1 Geniş Daire, Denize Sıfır Konumda Aphrodite Beachfront Resort'ta 0+1 Geniş Daire, Denize Sıfır Konumda

Hızlı Bakış

101evler İlan No #350958 İlan Tarihi 14/03/2024
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 42 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 12
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 3

Açıklama

Hoş geldiniz, lüks bir stüdyonun yer aldığı elit bir komplekse. Havuzlar, sörf kulübü ve özel plaj ile övünen bu seçkin komplekste yer alan bu nefis stüdyo, konfor ve lüksün doruk noktasını sunuyor. Toplam 42 metrekarelik cömert bir alanı kaplayan ve 7 metrekarelik geniş bir balkonla tamamlanan bu benzersiz stüdyoda eşsiz bir lüks yaşamın tadını çıkarın.

Bu mülk, sahiplik için hazır durumda olup, prestijli ve özel bir yaşam tarzını benimseme fırsatı sunuyor. Havuzda huzurlu sabah yüzme seanslarının keyfini çıkarın, heyecan verici sörf maceralarını yaşayın ve özel plajda keyifli akşam yürüyüşlerine çıkın.

Önceki sahip tarafından KDV'nin ödenmediğini belirtmek önemlidir. Ayrıca, geliştirici ücreti 2500 sterlin olup, alıcı tarafından ayrıca ödenir ve mülkün belirtilen fiyatının bir parçası değildir.

Bu fırsatı kaçırmayın. Bu prestijli kompleksteki bu dikkat çekici stüdyoda sofistike ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzını benimseyin. Yeni lüks yaşamınız sizi bekliyor.


Notlar