Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı ev

Satılık Müstakil Ev - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 474,950

Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı ev Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı ev Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı ev
Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı ev Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı ev

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351207 İlan Tarihi 15/03/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 220 m2
Oda Sayısı 6+2 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Esentepe köy merkezinde 6 yatak odalı, üst balkonu deniz manzaralı bir evdir. Şu anda 2 ayrı daireye bölünmüştür (üst katta 2 yatak odası ve alt katta 3 yatak odası). Üst kattaki oturma odasını başka bir yatak odasına ve mutfağı ek bir banyoya dönüştürerek kolayca bir eve geri döndürülebilir.
Alt katta büyük bir giriş salonu/yemek odası, 3 adet büyük çift kişilik yatak odası, büyük aile ortak banyosu, geniş oturma odası ve tam donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. Zemin katın toplam iç alanı yaklaşık 130 m2'dir.
Üst kat, harici bir merdivenle özel erişime sahiptir ve tam donanımlı mutfağa açılmaktadır. Ayrı ve geniş bir oturma odası, 2 adet çift kişilik yatak odasına ve ortak banyoya açılmaktadır. Balkon batıya bakmaktadır ve dağların, denizin ve Girne'nin güzel manzarasını sunmaktadır.
Dışarıda, mülkün ön tarafında, aralarında küçük bir ön bahçe ve ön girişe giden kapalı bir teras alanı bulunan 2 araba yolu bulunmaktadır.Sol taraftaki araba yolu, küçük bir bahçe alanı ve 4 tonluk su depolama tankının bulunduğu mülkün önünden geçmektedir. Depolama için küçük bir kulübe ve ardından arka tarafta bahçeler var.Mülkün sağ tarafında araba yolu geçmektedir ve doğrudan bahçelere çıkmaktadır.
İsterseniz buraya havuz eklenebilecek kadar yer var.
Evin konumu köy merkezinin üst kısmında, vadiye yakın, vadiye ulaşmadan önce arkasında sadece küçük bir bina var. Fırına, köy okullarına ve stadyuma yürüme mesafesindedir.
2 dakikalık bir yürüyüş sizi cami, bankalar, mağazalar, kuaför, kasap, balıkçı ve kliniğin bulunduğu köy meydanına götürecektir. Köy merkezinde 5, 10 km'lik çevrede ise 15 civarında restoran bulunmaktadır.

Notlar