Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Zemin Katında 1+1 Loft Dairenin Satış Karaoglanoglu

Satılık Daire - Girne, Karaoğlanoğlu, property-Details.north-cyprus

£ 132,000

Zemin Katında 1+1 Loft Dairenin Satış Karaoglanoglu Zemin Katında 1+1 Loft Dairenin Satış Karaoglanoglu Zemin Katında 1+1 Loft Dairenin Satış Karaoglanoglu
Zemin Katında 1+1 Loft Dairenin Satış Karaoglanoglu Zemin Katında 1+1 Loft Dairenin Satış Karaoglanoglu

Hızlı Bakış

101evler İlan No #354723 İlan Tarihi 01/04/2024
Konum Girne, Karaoğlanoğlu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 68 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Sizleri tarz, konfor ve konforun mükemmel bir bileşimi sunan bu benzersiz loft daireyi düşünmeye davet ediyoruz! Zemin katta bulunan bu güzel iki katlı daire, her zaman taze hava ve dinlenmeyi keyifli hale getirecek bir terasa doğrudan erişim sağlayarak geniş yaşam alanı sunar.

Dairenin ilk katında, misafir tuvaleti, modern cihazlar ve fonksiyonel düzenleme ile rahat bir mutfak, ayrıca misafirleri ağırlamak veya aile ile zaman geçirmek için ideal olan geniş bir oturma alanı bulacaksınız. Terasa doğrudan erişim, daha fazla konfor ve dış mekanda dinlenme fırsatları sunar.

İkinci kat, konforlu bir yatak odası ve şık bir banyo içerir, konforunuz ve rahatınız için mükemmel koşullar yaratır.

Dairenin alanı 68 metrekare olup, gelişmiş bir altyapıya sahip avantajlı bir bölgede bulunması bu teklifi daha da çekici kılmaktadır. Yakınlarda, mağazalar, kumarhane, döviz büroları ve eczaneler bulunmaktadır, bu da size tüm gerekli olanaklara erişim ve konfor sağlar.

Daire tamamen mobilyalı olarak satılmaktadır, bu da size mobilya ile ilgilenmek zorunda kalmadan hemen rahat bir yaşama başlama imkanı sunar.

Bu güzel mülkün sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Daha fazla bilgi edinmek ve bir görüşme ayarlamak için bugün bize ulaşın.


Notlar