Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

"Yeni Boğaziçi'nde deniz kenarında havuzlu lüks bir sitede iki katlı villa 3+1!" (Türkçe, İngilizce, Rusça)

Satılık İkiz Villa - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 339,000

"Yeni Boğaziçi'nde deniz kenarında havuzlu lüks bir sitede iki katlı villa 3+1!" (Türkçe, İngilizce, Rusça) "Yeni Boğaziçi'nde deniz kenarında havuzlu lüks bir sitede iki katlı villa 3+1!" (Türkçe, İngilizce, Rusça) "Yeni Boğaziçi'nde deniz kenarında havuzlu lüks bir sitede iki katlı villa 3+1!" (Türkçe, İngilizce, Rusça)
"Yeni Boğaziçi'nde deniz kenarında havuzlu lüks bir sitede iki katlı villa 3+1!" (Türkçe, İngilizce, Rusça) "Yeni Boğaziçi'nde deniz kenarında havuzlu lüks bir sitede iki katlı villa 3+1!" (Türkçe, İngilizce, Rusça)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356322 İlan Tarihi 09/04/2024
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / İkiz Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın canlı bölgesinde yer alan prestijli komplekste lüks yaşamın zirvesini keşfedin. Burada, sakin çevrede, yaşam tarzınızı yükseltecek özel 3+1 villaları bulacaksınız. Avrupa sakinlerinin başarılı olduğu bir topluluğun parçası olmanın keyfini sürün.
Her villa etkileyici 180m2'lik bir alana yayılmış olup, 3 banyo, çatı terası ve bol miktarda dinlenme ve eğlence alanı sağlayan cömert 400m2lik bir arazi parseline sahiptir. Ayrılmış otopark ve doğal ışığı davet eden panoramik pencerelerle, her köşe zarafet ve konforu yansıtıyor.
20 özenle tasarlanmış villa ve merkezinde büyük bir ortak havuz bulunan kompleksin uyumlu ortamında kendinizi kaybedin. Yerindeki mağazalar, restoranlar ve hatta güzellik salonuyla kolaylığın tadını çıkarın. Prestijli Yakın Doğu Üniversitesi'nde eğitim sadece güzel bir 10 dakikalık sürüş mesafesindedir, denizin mavi suları ise sadece 5 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir.
Haziran 2026'da hayalinizdeki evin tamamlanmasını bekleyin, 36 ay vadeli esnek bir ödeme planıyla %35 peşinat ve taksit seçenekleriyle. Ayrıca, %50 ödeme yapıldığında, 5 mutfak eşyası hediye olarak verilmekte ve peşin ödeyenler, proje geliştiricisi tarafından sunulan önemli bir indirimden yararlanmaktadır.
Sadece 20 dakikalık araba yolculuğuyla Famagusta'nın canlı şehir merkezine ve 10 dakikalık araba yolculuğuyla ünlü Long Beach'e kolayca erişebilir, her gün sonsuz macera ve dinlenme vaat eder.
Sakinlerine zarafet ve huzurun mükemmel bir karışımını arayan seçkin bireyler için, şimdi deniz kıyısında cennetinizin dilimini güvence altına almanın zamanı. Sahil yaşamının çekiciliği mi yoksa canlı bir topluluğun vaadi mi sizi çekiyor.

Notlar