Skylight Venture Group
Emlak Danışmanı Prince Dhlamini
Telefon +905428789701 / +905391056393

Kuzey Kıbrıs Mükemmel Aile 3 Yatak Odalı Modern Villa

Günlük Kiralık Villa - İskele, Boğaz, property-Details.north-cyprus

£ 115

Kuzey Kıbrıs Mükemmel Aile 3 Yatak Odalı Modern Villa Kuzey Kıbrıs Mükemmel Aile 3 Yatak Odalı Modern Villa Kuzey Kıbrıs Mükemmel Aile 3 Yatak Odalı Modern Villa
Kuzey Kıbrıs Mükemmel Aile 3 Yatak Odalı Modern Villa Kuzey Kıbrıs Mükemmel Aile 3 Yatak Odalı Modern Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #357871 İlan Tarihi 18/04/2024
Konum İskele, Boğaz
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 496 m2
Oda Sayısı 3+2 Banyo 3
Bina Yaşı 2 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Bu Alan HakkındaMuhteşem ev, 3 Yatak Odalı, 4 Yataklı, 3 Banyolu, Geniş ve Geniştir; Kıbrıs'ın popüler bir yerleşim bölgesi olan İskele'nin kalbinde yer alan Modern Aile tarzı Villa. Çok sayıda su sporu, yiyecek tezgahı, kamyon ve restoranın bulunduğu ünlü Long Beach'e 400 metre mesafededir. Ev tamamen klimalıdır ve 8 kişiyi lüks konforla rahatça ağırlayabilir.Alanİskele'nin büyüleyici yerleşim bölgesinde yer alan bu butik Modern 3 yatak odalı villa, ister kısa ister uzun süre konaklıyor olun, herkes için mükemmel bir dinlenme olanağı sunmaktadır. İster dinlenmek için sessiz bir alan, ister bir çiftin kaçamağı için rahat bir yer, ister Kıbrıs'ın güzel havasının ve çağdaş tasarımın keyfini çıkarabileceğiniz aile dostu bir ortam arıyor olun, bu villada her şey mevcuttur. Villanın her yerinde çift camlı pencereler, oturma alanları ve yatak odalarında ise klima bulunmaktadır. Temiz ve sade tasarımıyla villa, dinlendirici bir atmosfer yaratmaktadır. Birinci katta mutfak, oturma alanı, ana yatak odası ve iki ilave yatak odasının yanı sıra iki banyoyu bulacaksınız.

Banyolardakiler de dahil olmak üzere tüm sürgülü kapılar ve bazı pencereler sinekliklerle kaplanmıştır. . Villanın her odası doğal ışıkla doluyor. Bu evin en iyi özelliklerinden biri, yaz güneşi erken kalkanlar için mükemmel bir arkadaştır.

İçeriye girdiğinizde ceketleriniz için mükemmel dinlenme ve saklama alanını, bir ceket rafını bulabilirsiniz. Sağınızda, ön verandadan gelen keyifli doğal ışıkla dolu geniş bir salon alanı var. Bu alan, villanın iç tasarımını tamamlayan en yüksek kalitede mobilyalarla donatılmıştır.

Girişten en uzak duvarda, kolay erişim için evdeki Wi-Fi'ye bağlanan bir akıllı TV yer almaktadır. Apple kullanıcıları için harici ekran, kablosuz monitör veya Airplay olarak kullanmayı düşünüyorsunuz. Wifi, youtube ve Netflix'e bağlı olacak. Atmosferde bir ev, zen ve rahat bir his yaratmak ve ayrıca temiz hava yaratmak için alanın etrafına yerleştirilmiş bir dizi ev bitkimiz ve yerlerimiz var.

Salon alanının sol tarafı doğal olarak size yol gösteriyor. mutfağa ve adaya. Orada, büyük bir grup insanı veya büyük bir aileyi ağırlamak için geniş sandalyelerle birleştirilmiş, koruma amaçlı bir masa örtüsü olan uzun bir tik masa bulacaksınız. En yüksek kalitede cihazlarla donatılmış, günlük mutfak kullanımı için gerekli tüm gerekli aletleri bulacaksınız.

Mutfaktan çıktığınızda sol tarafınızda kolayca erişebileceğiniz bir tuvalet bulunmaktadır. Sağınızda yaşam alanının %50'sine çıkan merdivenler var. Son adıma yaklaştığınızda ana banyoya ve üç yatak odasına erişebilirsiniz. Ebeveyn yatak odası sağda, ikincisi ise ana yatak odasına paralel olarak soldadır. İkinci yatak odasındaki kraliçe yatakta 2 kişi konaklayabilir. Ayrıca güneşlenmek veya hafif çamaşırlarınızı asmak istiyorsanız bir balkonu da vardır.

Bunun yanında iki adet tek kişilik yatakla donatılmış son yatak odası bulunmaktadır. Ayrıca bir balkona da erişimi vardır.

Bu yatak odasından çıkıp terasa çıkan üst kata çıkabilirsiniz. Burası gün batımını izlemek veya altın saatte arkadaşlarınızla barbekü yapmak için harika bir yer. Duvarın içine Kıbrıs tarzı bir ızgara yerleştirilmiştir ve konaklamanız süresince kullanabilirsiniz.

Bu geniş teras muhteşem dağ manzarası sunar, barbekü yapmak ve arkadaşlarla buluşmak için idealdir. Ayrıca girişin hemen dışında uygun bir park yeri mevcuttur. Bu güzel villada modern lüks yaşamı en iyi şekilde deneyimleyin.Misafir erişimiEv ve amp; Aşağıdakiler dışında tüm olanaklar sizin kullanımınıza açıktır:

- Alt kattaki garaj, kendi aile eşyalarımızı orada saklayacağımız için misafirler tarafından kullanılmayacaktır. Onu kilitleyeceğimizden endişelenmeyin.

Notlar