Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

CAESAR SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 GÜNLÜK. HAFTALIK, AYLIK, YILLIK DAİRELER...

Günlük Kiralık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 50

CAESAR SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 GÜNLÜK. HAFTALIK, AYLIK, YILLIK DAİRELER... CAESAR SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 GÜNLÜK. HAFTALIK, AYLIK, YILLIK DAİRELER... CAESAR SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 GÜNLÜK. HAFTALIK, AYLIK, YILLIK DAİRELER...
CAESAR SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 GÜNLÜK. HAFTALIK, AYLIK, YILLIK DAİRELER... CAESAR SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 GÜNLÜK. HAFTALIK, AYLIK, YILLIK DAİRELER...

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358251 İlan Tarihi 21/04/2024
Konum İskele, Long Beach
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 60 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 0
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

İskele idari bölgesinde, Gazimağusa'ya sadece 14 km uzaklıktaki CAESAR RESORT , muhteşem Akdeniz kıyı şeritleri boyunca cennet gibi bir dinlenme sunan olağanüstü bir kompleks olarak durmaktadır. Farklı dairelerin bulunduğu birçok kompleksten oluşan bu tesis, çeşitli zevklere ve bütçelere hitap etmektedir.

🌊 Konum : Long Beach'in altın kumlu kıyılarına sadece 600 metre uzaklıkta yer alan CAESAR RESORT , her saat başı ücretsiz plaj transferi sağlamaktadır. Aynı zamanda Akdeniz'in en güzel 10 plajı arasında yer alan ünlü ALTIN ​​BEACH dahil, el değmemiş plajlarıyla ünlü, koruması altında Karpaz Yarımadası'na da yakın.

🏖️Altyapı ve Olanaklar : CAESAR RESORT sakinlerinin çok sayıda olanak ve eğlence seçeneğinden yararlanmasını sağlar. Çocuk oyun alanları ve spor tesislerinden eğitime, turistik mekanlara, spor salonuna, SPA yeteneğine ve üretkena kadar tatil köyü konforlu bir konaklama için her şeyi sunuyor. Ayrıca bir süpermarket ve ücretsiz plaj transferleri burada yaşamanın rahatlığını ve kolaylığını arttırmaktadır.

🏞️ Peyzaj Tasarımı : 47.000 m2'ye yayılan alan. Yemyeşil çimenler, çiçek tarhları, çiçek açan ağaçlardan ve çalılardan oluşan CAESAR RESORT , doğanın her mevsimin keyfini çıkarabileceğiniz gerçek bir vaha yaratır.

🏢 Daire Tipleri: CAESAR RESORT, farklı bütçelere hitap eden, pratik yerleşim planlarına ve yüksek kaliteli iç kaplamalara sahip çeşitli dairelerle övünmektedir.

🏨 Mahalle : Golf sahasına yakın olarak planlanan CAESAR RESORT , Bafra ilçesi, Boaz balıkçı köyü, Gazimağusa, Ercan ve Larnaka havalimanlarının yanı sıra Ayia Napa ve Ayia Nikolaos tatil beldelerine kolay ulaşım imkanı sunmaktadır.

🏆 Avantajları : Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik olarak geliştirilmiş, çok sayıda tesis içi ve ticari hizmet, bütçeye uygun daire çeşitliliği, satış sonrası destek ve kiralama seçenekleriyle CAESAR RESORT benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor.

Bu olağanüstü tatilin bir parçasının dağılımı yayınlandı! Daha fazla ayrıntı için bugün bizimle iletişime geçin ve yeni sahil evinizi güvence belgesinden alın! 📞


Notlar