Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Lapta'da, ayrı bir mutfağı ve yer altı otoparkı olan 3+1 daire mükemmel bir fiyatla satılıyor.

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 128,000

Lapta'da, ayrı bir mutfağı ve yer altı otoparkı olan 3+1 daire mükemmel bir fiyatla satılıyor. Lapta'da, ayrı bir mutfağı ve yer altı otoparkı olan 3+1 daire mükemmel bir fiyatla satılıyor. Lapta'da, ayrı bir mutfağı ve yer altı otoparkı olan 3+1 daire mükemmel bir fiyatla satılıyor.
Lapta'da, ayrı bir mutfağı ve yer altı otoparkı olan 3+1 daire mükemmel bir fiyatla satılıyor. Lapta'da, ayrı bir mutfağı ve yer altı otoparkı olan 3+1 daire mükemmel bir fiyatla satılıyor.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358274 İlan Tarihi 21/04/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 125 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

* Apartman altlarinda kapali otopark* Alt yapisi hazir merkezi isitma* Her daireye müstakil koçan* Apartman kapilarinda intercom sistem* Ahsap görünümlü PVC cift isicamli pencereler* Büyük balkonlar* Büyük yüzme havuzu* Cocuk oyun alanlari* Tüm daireler dag ve deniz manzarali* Yatak odalarinda gardroplar* Lüks sihhi tesisat malzemeleri* Isi ve su izolasyonlu teras dösemeleri* Lüks seramik banyo ve yer dösemeleri* 4 ayn renk seçenegi ile lamine mutfak ve lavabolu banyolar* Günes enerji sistemli yedek depo hidroforlu sick - soguk su sistemi

Notlar