Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

Karakter 2 yatak odalı bungalov, geniş bahçe, özel havuz ve 1 yatak odalı ek bina

Satılık Bungalow - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 494,950

Karakter 2 yatak odalı bungalov, geniş bahçe, özel havuz ve 1 yatak odalı ek bina Karakter 2 yatak odalı bungalov, geniş bahçe, özel havuz ve 1 yatak odalı ek bina Karakter 2 yatak odalı bungalov, geniş bahçe, özel havuz ve 1 yatak odalı ek bina
Karakter 2 yatak odalı bungalov, geniş bahçe, özel havuz ve 1 yatak odalı ek bina Karakter 2 yatak odalı bungalov, geniş bahçe, özel havuz ve 1 yatak odalı ek bina

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359023 İlan Tarihi 24/04/2024
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 225 m2
Oda Sayısı 3+2 Banyo 3
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Bu güzel 2 yatak odalı bungalova (160 m2) küçük bir özel yoldan ve geniş, olgun bir bahçeye kapılı erişim yoluyla erişilmektedir. Ayrıca arsanın kuzeybatı köşesinde, özel havuzun yanında 1 yatak odalı müstakil bir ek bina bulunmaktadır.
Giriş, yüksek kaliteli pc cam üniteleri ile bu alanı havadar ve aydınlık kılan, kış bahçesi tarzı yaşam alanına (30m2) girmektedir. Taş kemer evin ana bölümüne karakteristik bir giriş sağlarken, arka taraftaki kapı büyük çift kişilik yatak odasına açılmaktadır. Tavandaki spot ışıkları. Ahşap efektli seramik döşeme.
Yatak odasında (18 m2) tam donanımlı gardırop üniteleri ve duş kabini, çamaşır makinesi ve geniş saklama alanı bulunan geniş bir en-suite banyo (9 m2) bulunmaktadır. Ahşap efektli seramik döşeme. Isıtmalı havlu askısı.
Yatak odasından doğrudan ana eve açılan bir kapı vardır ve bu kapı sizi eski orijinal taş şömineli ve ahşap kirişli tavanlı ek oturma odasına (20 m2) götürür. Karakter dolu. Ahşap efektli seramik döşeme.
Bu, başka bir büyük kemerli geçitten yemek alanına (20 m2) ve dışarıda küçük bir balkona sahip, kapılı erişime sahip ön çift kapıya götürür.
Yine başka bir oturma odasına (12m2) başka bir kemerli geçitle ulaşılır, büyük mutfağın yanındaki hoş ve sessiz bir oturma yeri, yine başka bir kemerli geçitten erişilir. Ahşap efektli seramik döşeme.
Mutfak (18m2), kompozit tezgahlı 2m x 1,5m mutfak adasıyla tamamen donatılmıştır. Çiftlik evi tarzındaki mutfakta çiftlik evi lavabosu, büyük çift ocak, çift aspiratör ve çift fırın bulunmaktadır. Adada bol miktarda dolap muhafazası ve 3 duvarlı dolaplar.
Ana süitin kapısı - bahçeye bakan pencereden (şu anda çömlek odası olarak kullanılıyor) 8 m2'lik bol ışık alan gömme dolaba, ardından ısıtmalı havlu askısı, duş, lavabo ve tuvalet içeren en-suite banyoya (6 m2) açılır.
Ebeveyn yatak odasına (18m2) sürgülü kapı ile erişilmekte olup, yüksek gardırop ünitesi ve ahşap kirişli tavana sahiptir.
Dış mekanda çok sayıda depolama çözümü, kapalı teras alanları, yemyeşil çimenler ve ağaçlar, sera tüneli ve büyük bir kuşhane bulunmaktadır.
Kolay yönetim için harici havuz/pompa binasına sahip 8 x 4 m'lik bir taşma havuzu bulunmaktadır.
Açık bahçe alanının tamamı tamamen kapalı olup gözden kaçmamaktadır, bu da onu çok özel kılmaktadır.
Bahçenin doğu tarafında, metal çit ve kapıyla korunan açık hava atölye alanı (16m2), uygun bir şekilde gizlenmiş ve gaz deposu ile su deposunu barındırıyor.
Bunun arkasında açık mutfak ve lavabonun bulunduğu kapalı bir barbekü teras alanı (30m2) bulunmaktadır.
Arsanın kuzey batı köşesinde, tam donanımlı mutfak ve seramik karo zeminli mutfak yemek alanına (25m2) veranda kapıları bulunan, prefabrik tek yatak odalı bir ek bina bulunmaktadır.
Çift kapı, şu anda ikinci yatak odası/oyun odası olarak kullanılan (17m2) oturma odasına açılmaktadır.
Mülkün kuzey tarafında çift kişilik bir yatak odası (15m2) bulunmaktadır ve anında gaz kazanlı ebeveyn duş odası/WC'si (6m2) bulunmaktadır.
Bu mülk, soğutma ve ısıtma için klima üniteleri ile tamamen uPVC çift camlıdır.
Konumu köyün merkezinde olup her yönden kolayca ulaşılabilir.
Mülkiyet genel olarak mükemmel durumdadır, daha fazla ayrıntı için ve bir görüntüleme ayarlamak için lütfen ŞİMDİ BİZE ULAŞIN.

Notlar