Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Karmi'de Satılık 3 Yatak Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Karmi, property-Details.north-cyprus

£ 475,000

Karmi'de Satılık 3 Yatak Odalı Villa Karmi'de Satılık 3 Yatak Odalı Villa Karmi'de Satılık 3 Yatak Odalı Villa
Karmi'de Satılık 3 Yatak Odalı Villa Karmi'de Satılık 3 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359059 İlan Tarihi 24/04/2024
Konum Girne, Karmi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 400 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Çatı Teras Seçenekleri ile Çarpıcı Panoramik Manzaralar3 Çift Kişilik Yatak Odasının Tamamı En-suite Duş OdalıGeniş Verandaya Açılan Etkileyici Oturma Odasıİyi Donanımlı ve Hazır Mutfak/Kahvaltı SalonuYerden Isıtma ve Her Yerde KlimaSatıcı Adına Bireysel Tapu - KDV Yok
Kapalı otopark ve ön kapıya giden yol,
Resepsiyon Salonu - Birinci kattaki çatı terasına çıkan merdivenler ve yatak odalarına inen merdivenler, karo zemin, saklama dolabı, şuralara açılır:
Salon 25' x 14'3" – misafirlerinizi eğlendirmek ve şaşırtmak için gerçekten etkileyici bir resepsiyon alanı; arkada büyük kapalı terasa erişim sağlayan bir çift büyük çift camlı pencere ile çift taraflıdır; eşit ölçülerde yemek yemek ve dinlenmek için mükemmeldir. Yan tarafta ayrıca çift camlı pencere, gömme modern şömine, duvara monte klima ünitesi, karo zemin ve şuralara açıklık:
Mutfak/Kahvaltı Odası 18' x 13'6" – fayanslı su sıçramalarına sahip granit çalışma yüzeylerine sahip ve geniş alan sunan, uyumlu taban ve göz seviyesi üniteleri, tek süzgeçli paslanmaz çelik lavabo ünitesi sunan şık, iyi döşenmiş ve donanımlı hazır mutfak, iç kısımda merkezi bir adada ocak seti ve ayrıca granit çalışma alanı artı altında dolaplar bulunan kahvaltı barı, duvara monte klima ünitesi, iki tarafta tam boy pencereler ve arkaya pencere, karo zemin bulunur.
Vestiyer/WC – pencereden yan tarafa bakan, alçak seviyeli WC, altında dolaplı gömme lavabo, fayans duvarlar ve zemin.
Resepsiyon salonundan alt sahanlığa inen merdivenler, karo zemin, çok sayıda raf ve depolama olanaklarıyla birlikte 2 adet saklama dolabı.
Ebeveyn Yatak Odası 18' x 13'7" – Yan ve arkada tam boy çift camlı pencereler, duvara monte klima ünitesi, bir duvara kadar uzanan gömme dolaplar ve çok sayıda askı ve raf ile zemin altında keyifli, çift cepheli hoş bir oda ısıtma, fayans zemin, kapı:
En-suite Duş Odası/WC – Yan pencere, fayans kaplı duvarlar, tepe duşu ve batarya eklentisi sunan cam ekranlı tamamen fayanslı duş, alçak seviyeli WC, altında dolaplı batarya musluklu ankastre lavabo, karo zemin.
Yatak Odası 2 - 13'2", 18'10" x 12'5" boyutlarına kadar uzanır – Yan ve arka veranda kapıları bulunan, sahile ve St Hilarion kalesine kadar muhteşem manzaralar sunan, çift yönlü çarpıcı bir yatak odası, duvara monte klima ünitesi, Asma ve raflı, giriş alanına uzanan gömme dolaplar, yerden ısıtma, fayans zemin.
En-suite Duş Odası/WC - Yan pencere, fayans kaplı duvarlar, tepe duşu ve batarya eklentisi sunan cam ekranlı tamamen fayanslı duş, alçak seviyeli WC, altında dolaplı batarya musluklu gömme lavabo, karo zemin.
Yatak odası 3 - 18'10" x 11'7" - Sahile ve St Hilarion kalesine doğru muhteşem manzaralar sunan, yan ve arka veranda kapıları olan, çift cepheli, çarpıcı bir yatak odası, duvara monte klima ünitesi, girişe kadar uzanan gömme dolaplar Asma ve raflı alan, yerden ısıtma, fayans zemin.
En-suite Duş Odası/WC - Yan pencere, fayans kaplı duvarlar, tepe duşu ve batarya eklentisi sunan cam ekranlı tamamen fayanslı duş, alçak seviyeli WC, altında dolaplı batarya musluklu gömme lavabo, karo zemin.
Çatı Terası - resepsiyon salonundan büyük bir çatı terasına çıkan iç merdiven - mülkün tüm ayak izi, kiremit kaplı ve her açıdan şaşırtıcı manzaralar sunuyor!
Dışarda – Kapalı otoparka giden ve siteyi çevreleyen çok sayıda olgun meyve ve otsu ağaç sunan, özel sürüşe sahip özel ve tenha bir konum. Yan taraftaki taş basamaklar şuraya çıkıyor:
Yüzme Havuzu - 8m x 4m - ısı pompasıyla ısıtma, bol miktarda güneşlenme terası sunan ve eğlence ve tuhaf barbekü için ideal olan, gözlerden uzak, sonsuz tarzda bir havuz!

Notlar