Acorn Cyprus
Yetkili Acorn Cyprus
Telefon +905338349200 / +905338830525

Thalassa Beach Resort Da Turk Kocanli Jakuzili ve Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Çarpıcı Penthouse

Satılık Penthouse - İskele, Bafra, property-Details.north-cyprus

£ 160,000

Thalassa Beach Resort Da Turk Kocanli Jakuzili ve Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Çarpıcı Penthouse Thalassa Beach Resort Da Turk Kocanli Jakuzili ve Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Çarpıcı Penthouse Thalassa Beach Resort Da Turk Kocanli Jakuzili ve Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Çarpıcı Penthouse
Thalassa Beach Resort Da Turk Kocanli Jakuzili ve Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Çarpıcı Penthouse Thalassa Beach Resort Da Turk Kocanli Jakuzili ve Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Çarpıcı Penthouse

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359297 İlan Tarihi 25/04/2024
Konum İskele, Bafra Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 67 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 3

Açıklama

Thalassa Beach Resort'un 139 m² brüt alana sahip bu zarif 2 yatak odalı çatı katında benzersiz lüksü keşfedin. Doğal ışıkla yıkanan açık plan yaşam alanı, sakin sabahlar veya hareketli akşamlar için mükemmel olan nefes kesici deniz manzaraları sunan geniş bir terasa kesintisiz bir akış sunar. Her yatak odası konfor ve stil göz önünde bulundurularak özenle tasarlanmıştır ve ebeveyn banyosu daha fazla mahremiyet ve rahatlık sağlar.

Çatı katının en önemli özelliği, denizin fonunda duş ve lavabo ile tamamlanan lüks bir jakuzi alanıdır. Bu alan unutulmaz barbekü günlerine ev sahipliği yapmak ya da sadece güneşin tadını çıkarmak için idealdir. Thalassa Beach Resort'taki bu çatı katı, modern olanakları, zarif iç mekanları ve büyüleyici çevresiyle hayalinizdeki deniz kenarı sığınağıdır.

Kuzey Kıbrıs, Bafra'da denize sıfır tek Türk tapulu konut projesi olan bu prestijli tesis, emlak yatırımcılarına gerçekçi fiyatlı bir Akdeniz evi satın almak için ideal bir fırsat sunmaktadır.

Akdeniz'de, Türkiye'nin güneyinde yer almaktadır. Olağanüstü doğal güzelliği, muhteşem sahil şeridi ve muhteşem iklimi ile Kuzey Kıbrıs, Akdeniz'in hala keşfedilmemiş bölgelerinden biridir. Rahat, güvenli ve misafirperver bir hisle, bu bozulmamış adayı boş zamanlarınızda keşfetmeniz şiddetle tavsiye edilir.

En üst katta, doğrudan havuza bakan ve Akdeniz manzarasına sahip birinci sınıf bir konumda yer alan bu tertemiz dairenin etkileyiciliğinden emin olabilirsiniz. Bafra yarımadasındaki Thalassa Beach Resort, kendi kumsalıyla resort tarzı bir yaşam sunmaktadır.


Açık Hava Etkinliği:

Açık şömine , Denize sıfır ,Özel plaj alanı, Barbekü, Barbekü olanakları, Bahçe , Etkinlikler Canlı müzik / performans, Film geceleri ,Plaj ,Badminton ekipmanları ,Tenis ekipmanları ,Su parkı ,Tesis bünyesinde su sporu olanakları, Mini golf ,Bisiklete binme ,Balık tutma Ek ücret ,Tenis kortu, 24 saat güvenlik, oyun odası, Kapalı ve Açık Havuz , Restoran, Mini Market, Spa Merkezi , Gym .



Notlar