Henry Charles Estates
Broker Gönül Saatçı
Telefon +905338837681 /

BÜYÜK BAHÇE İÇERİSİNDE ÜÇ YATAK ODALI HAVUZLU VİLLA

Satılık Villa - Girne, Edremit, property-Details.north-cyprus

£ 367,900

BÜYÜK BAHÇE İÇERİSİNDE ÜÇ YATAK ODALI HAVUZLU VİLLA BÜYÜK BAHÇE İÇERİSİNDE ÜÇ YATAK ODALI HAVUZLU VİLLA BÜYÜK BAHÇE İÇERİSİNDE ÜÇ YATAK ODALI HAVUZLU VİLLA
BÜYÜK BAHÇE İÇERİSİNDE ÜÇ YATAK ODALI HAVUZLU VİLLA BÜYÜK BAHÇE İÇERİSİNDE ÜÇ YATAK ODALI HAVUZLU VİLLA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #360056 İlan Tarihi 29/04/2024
Konum Girne, Edremit Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 200 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Edremit bölgesinde elverişli bir konumda olan, 700 m² bakımlı bahçelerin arasında yer alan özel havuzlu geniş bir özel bahçeye sahip kusursuz, çift cepheli bir aile rezidansı ile tanışın.
Tesise girdiğinizde, sizi bir hol ve yan tarafında ön terasa açılan oturma salonu, bir misafir tuvaleti , ayrı bir mutfak alanı ve mutfaktan girişi olan tüm depolama ihtiyaçlarınız için pratik bir çözüm sağlayan gömme dolaplı bir çamaşır odası ve mutfağa/ yemek alanına açık planlı havuz ve cennet gibi bir bahçe sizi karşılamaktadır.
Üst katta her biri bahçeye , mahalleye ve deniz manzarasına bakan teras erişimine sahip üç geniş yatak odası bulunmaktadır. Ana yatak odasında, depolama için bol miktarda alana sahip devasa bir gömme dolap ve en-suite duş bulunmaktadır. Diğer iki yatak odasında gömme dolaplar mevcuttur. Koridorun hemen yanında aile duşlu tuvalet bulunmaktadır.
Dışarıda, çeşitli ağaç ve bitkilerin bulunduğu olgun bir bahçe, büyük bir özel havuz, açık bir garaj bulunmaktadır.
Diğer özellikler:
Klima (oturma salonu ve ebeveyn yatak odasında olmak üzere toplam 2 adet), Merkezi Isıtma, Mermer merdiven, PVC pencereler ve su arıtma sistemi (Honda).  Fırın sistemi franke markadır. Şömine için altyapı mevcuttur.
Girne Amerikan Üniversitesi'ne, birçok yerel olanak, mağaza, süpermarket, kafe ve restorana çok yakın konumda bulunan villamızı yerinde görmek ve detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.Not: Eşyalar istenirse ek 5000£ karşılığında verilecektir.

Notlar