ASFEN
ERA PARK'ta Modern Yaşam Doğa ile Buluşuyor
£230,000
Telefonu Göster

ERA PARK'ta Modern Yaşam Doğa ile Buluşuyor

95 m2
2+1

£230,000

~9,505,600₺
Yeni Boğaziçi, Gazimağusa
Emlak Tipi
Daire
Oda Sayısı
2+1
Banyo
x2
Alan Ölçüsü
95 m2

Satılık Daire - Yeni Boğaziçi, Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs

Era Park modern mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam tarzı ile yeni sakinlerini bekliyor. Altı metre tavan yüksekliğine sahip ferah ve aydınlık mutfak ve oturma odası, havuz manzarası eşliğinde hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla güzel anılar biriktirmeniz için sizleri bekliyor. Birinci katta büyük, çift camlı pencere ve gardırop bulunan yatak odası. tuvalet ve duş yer alırken, ikinci kata çıktığınızda sizi ekstra depolama alanı için ayrılan hol karşılıyor. Üst katta ebeveyn yatak odasının hemen yanında yer alan özel tuvalet ve duşunuz ihtiyacınız olan mahremiyeti sağlayacak şekilde tasarlandı. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra kullanılan birinci sınıf malzemeler de iç mimarımız tarafından sizler için özel olarak seçildi. İçerideki yaşam alanlarının yanı sıra her ev için dışarıda planlanan açık yaşam alanları; size hayatınızı evin dışına taşımak için harika bir fırsat sunuyor. Çatı teraslarınızda geçireceğiniz vakit, en az evinizdekiler kadar keyifli ve unutulmaz anlar yaşamanıza olanak tanıyacaktı. Doğanın modern yaşamla buluştuğu Era Park; sizlere doğayı, denizi, güneşi ve sakin bir yaşam tarzını, şehre yakın ve şehrin gürültüsünden uzak olarak sunuyor.

Era Park awaits its new residents with its modern architecture and privileged lifestyle. The spacious and bright kitchen and living room with a ceiling height of six meters awaits you to create beautiful memories with both your family and friends, accompanied by a view of the pool. Bedroom on the first floor with large double-glazed window and wardrobe. While there is a toilet and shower, when you enter the second floor, you are greeted by the hall reserved for extra storage space. Your private toilet and shower, located right next to the master bedroom on the upper floor, were designed to provide the privacy you need. In addition to all these features, the first-class materials used were specially selected for you by our interior architect. In addition to the living spaces inside, there are open living areas planned outside for each house; It offers you a great opportunity to move your life outside the home. The time you spend on your roof terraces will allow you to have moments that are at least as enjoyable and unforgettable as those at home. Era Park, where nature meets modern life, offers you nature, sea, sun and a quiet lifestyle, close to the city and away from the noise of the city.

Эра Парк ждет своих новых жителей благодаря современной архитектуре и привилегированному образу жизни. Просторная и светлая кухня и гостиная с высотой потолка шесть метров ждут вас, чтобы создать прекрасные воспоминания как для вашей семьи, так и для друзей, в сопровождении вида на бассейн. Спальня на первом этаже с большим стеклопакетом и гардеробной. Несмотря на наличие туалета и душа, при входе на второй этаж вас встречает холл, отведенный под дополнительное место для хранения вещей. Ваш личный туалет и душ, расположенные рядом с главной спальней на верхнем этаже, были спроектированы так, чтобы обеспечить необходимую вам конфиденциальность. В дополнение ко всем этим функциям, наши первоклассные материалы были специально выбраны для вас нашим архитектором интерьера. Помимо жилых помещений внутри, для каждого дома запланированы открытые жилые помещения снаружи; Он предлагает вам прекрасную возможность перенести свою жизнь за пределы дома. Время, которое вы проведете на террасе на крыше, позволит вам пережить моменты, которые будут не менее приятными и незабываемыми, чем дома. Эра Парк, где природа встречается с современной жизнью, предлагает вам природу, море, солнце и тихий образ жизни недалеко от города и вдали от городского шума.

Hızlı Bakış
İlan No
#330783
Konum
Yeni Boğaziçi, Gazimağusa
Emlak Türü
Konut / Daire
Durumu
Satılık
Fiyat
£230,000
Metrekare
95 m2
Takas
Yok
İlan Tarihi
28/11/2023
Güncelleme Tarihi
24/04/2024
Konut Detayları
Oda Sayısı
2+1
Banyo Sayısı
2
Bina Yaşı
Proje Aşamasında
Site İçerisinde
Evet
Kat Sayısı
2
Bulunduğu Kat
0
Eşya Durumu
Eşyasız
Havuz
Ortak Havuz
İlan Konumu
Bu Satılık Daire Yeni Boğaziçi, Gazimağusa olarak işaretlendi. Tam konum ilan veren tarafından size bildirilecektir.
İlan Özellikleri
Dış Özellikler
Otopark
Ortak Havuz
Bahçe
Teras
Sınır Duvarları
Su Deposu
Isı Yalıtımı
İç Özellikler
Sende Katlı
TV Altyapısı
Balkon
Parke
Panel Kapı
Gömme Dolap
Duş
Çamaşır Odası
Konum Özellikleri
Doğa / Yeşillik Manzaralı
Güney Cepheli
Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs Daire Satış Fiyatları Trendi
Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs
Bu grafik Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs bölgesindeki daire satış fiyatlarındaki GBP/metrekare bazında değişimi göstermektedir.

Grafikler ve metrekare fiyatları 101evler ve REIDIN Data Analytics iş birliği ile oluşturulmaktadır.

Yeni Boğaziçi Demografik Bilgiler
Yeni Boğaziçi, Gazimağusa

Yeni Boğaziçi Gazimağusa bölgesinde yaşayan kişilerin %41.60'i Özel Sektör, %8.50'i ise Esnaf olarak çalışıyor. Bu bölgede yaşayan kişilerin %19.60'i 35-44 yaş aralığındadır. Ayrıca bölgede yaşayan kişilerin %43.50'u İlkokul eğitime sahiptirler.

Daha ayrıntılı bilgi almak için Bölge Analizi sayfamızı ziyaret edin.

Sosyo Ekonomik Durum
Hesaplama Kriterleri

Eğitim Durumu

Yaş Dağılımı

Meslek Dağılımı

Bu sayfada yer alan demografik bilgiler LIPA Consultancy iş birliği ile gösterilmektedir.

Bu ilanı paylaş
Hatalı İlan Bildir
Bana Özel Not Ekle
Bu İlanı Yazdır
Acentenin Diğer İlanları
ASFEN
Satılık Daire
ASFEN
Tatil ve Yatırım Fırsatı

Tatil ve Yatırım Fırsatı

Gazimağusa, Yeni Boğaziçi
£180,000
Gazimağusa, Yeni Boğaziçi
£380,000
ASFEN
Satılık Villa
ASFEN
Batıkent'te Türk Koçanlı Villa

Batıkent'te Türk Koçanlı Villa

Lefkoşa, Metehan
£320,000
ASFEN
Satılık Villa
ASFEN
Mirana Court Yeniboğaziçi

Mirana Court Yeniboğaziçi

Gazimağusa, Yeni Boğaziçi
£450,000
ASFEN
Satılık Konut İmarlı Arsa
ASFEN
Haspolat'ta Eşsiz Konumda Arsa

Haspolat'ta Eşsiz Konumda Arsa

Lefkoşa, Haspolat
£54,900

Diğer Diller

Modern Life Meets Nature at ERA PARK

Современная жизнь встречается с природой в ERA PARK

Modernes Leben trifft Natur im ERA PARK

زندگی مدرن در ERA PARK با طبیعت ملاقات می کند

İletişime Geç
ASFEN

Mesaj Gönder

Sizin için otomatik olarak 101evler hesabı oluşturulacaktır.
Bu form reCAPTCHA tarafından korunmaktadır ve Google Gizlilik Politikası ile Hizmet Şartları geçerlidir.

Hatalı İlan Bildirim Formu

Bana Özel Not Ekle/h1>

Mesaj Gönder

Sizin için otomatik olarak 101evler hesabı oluşturulacaktır.
Bu form reCAPTCHA tarafından korunmaktadır ve Google Gizlilik Politikası ile Hizmet Şartları geçerlidir.
İlana Geri Dön

101evler.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, 101evler.com'un bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu sitede yayınlanan tüm bilgi belge ve fotoğrafların mülkiyeti 101evler'e aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz, paylaşılamaz.