Über Agenten
Yasin KURŞUNTEL
Yasin KURŞUNTEL
Yasin KURŞUNTEL

Yasin Kurşuntel 2006 yılından günümüze gayrimenkul sektörü içerisindedir.İlk ofisini 2006 yılında yatırımcı ortak olarak Century21Bohem olarak İstanbul Cihangir'de faaliyete geçirmiştir. 2014 yılında franchise değişikliği yaparak mevcut kadroyu daha da büyüterek KWBeyoğlu olarak devam etmiştir. 2016 yılında KWKuzeyKıbrıs ofisine ikinci şube olarak Girne'de çalışmalarına devam etmiştir. İstanbul ve KuzeyKıbrıs'ta her yıl 100 üzerinde işlem yapmıştır.

2020 yılında franchise markalar ile karşılıklı işbirliğini sonlandırmış ve bağımsız kolektif ofisini değerli ortakları ve takım arkadaşları ile açmıştır.

Yasin Kurşuntel ,gayrimenkul değerlemesi, pazarlaması ve hukuku konusunda çok sayıda eğitim almıştır.

Amerika’dan onaylı ACP–Akredite Ticari Profesyonel sertifikası sahibidir. Ticari Gayrimenkulde (bina, dükkan, işmerkezi, arsa, vb) uzmandır.

Yasin Kurşuntel, gayrimenkul değerlemesi, pazarlaması, alıcı adayları bulunması, kapanış müzakereleri, kira sözleşmeleri konularında danışmanlık verir.

Yılda yüzden fazla gayrimenkul değerlemesi ve elliden fazla gayrimenkul pazarlaması yapar. Bölgesel rayiçler konusunda önemli bilgilere sahiptir.

Yasin Kurşuntel, 10.000’den fazla kategorize edilmiş kaliteli alıcı adayına sahiptir. Her yıl yaptığın görüşmelerden kaliteli adayı kayıtlarına ilave eder. Bunlar gayrimenkulünüzün kısa sürede pazarlanmasını sağlar. Ayrıca 5.000e yakın emlak profesyoneline bilgilendirme yapar, alıcı radarını geniş tutar.

Yasin KURŞUNTEL - PRIME BROKERS Emlak Danışmanı
Yasin KURŞUNTEL
PRIME BROKERS
Yasin KURŞUNTEL
Yasin KURŞUNTEL
Yasin KURŞUNTEL
11 Anzeigen
Über Agenten
Suchanzeigen

101evler.com übernimmt keine Verantwortung für alle Ankündigungen, Informationen, Inhalte und visuellen Bilder, die von anderen Benutzern oder Immobilienunternehmen eingegeben wurden. Die Richtigkeit dieser Inhalte, die von anderen Benutzern/Firmen eingegeben wurden, gehört dem Anzeigeninhaber. Alle auf dieser Seite veröffentlichten Informationen, Dokumente und Fotos sind Eigentum von 101evler. Es darf ohne Genehmigung nicht kopiert, reproduziert oder geteilt werden.