Döviz Fiyatlarını Sizin için Türk Lirası’na Çeviriyoruz

Sitemizin tüm ilan verenler ve emlak arayanlar için daha faydalı ve kullanışlı olması için sürekli olarak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu yüzden, döviz kurlarının sık sık değiştiği şu günlerde, geliştirdiğimiz iki yeni özelliği sizlerle paylaşmak isteriz.

İlk olarak, birçok emlak fiyatının Sterlin, Euro hatta Dolar olduğu şu günlerde Türk Lirası kazanan siz değerli ziyaretçilerimizi düşündük. Bu sebepten dolayı, listelenen tüm fiyatları otomatik olarak o günün kuruyla Türk Lirası’na çeviren bir özellik ekledik. Aşağıda da görebileceğiniz gibi, artık ekrana gelecek olan listede döviz birimi ile belirtilmiş tüm ilanların aynı zamanda TL karşılığını görüntüleme şansına sahip olabileceksiniz.

İkinci özelliğimiz ise, detaylı arama yaparken bütçenize uygun fiyat aralığını belirleyin ve istediğiniz para birimini seçin. Arama motorumuz bu fiyat aralığına denk gelen ilanları (tüm para birimlerini de dikkate alarak) size listeleyecektir. Ayrıca ilanlar fiyata göre sıralanırken, tüm para birimlerindeki güncel kur üzerinden hesaplanarak listelenir.


Örneğin yukarıdaki görselde de görülebileceği gibi arama yapılan para birimi TL olsa bile, arama motorumuz seçtiğiniz fiyat aralığına denk gelen ve diğer para birimleri ile eklenmiş ilanları da size listeleyecektir.