Lefkoşa’da Daire mi Arıyorsunuz?

Yeni bir daire almak isteyip de bütçesine uygun bir fırsat yakalayamadığını düşünenler, bu yazımız işte tam da sizin için hazırlandı. Sizi Lefkoşa’da yer alan £50.000 altındaki 15 daire ile baş başa bırakıyoruz.

Hem merkeze yakın olmak, hem de sakin ve huzurlu bir bölgede yaşamak isteyenlerin vazgeçemediği Yenikent’te daire sahibi olmanın
şimdi tam zamanı. Daire hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Son yılların parlayan yıldızlarından Gönyeli, Lefkoşa’nın merkezine yakınlığı ile kalbimizi fethediyor. Yeşil renkli mutfak dolapları ise rengarenk hayatlılar için ideal bir seçim. Daire hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Gönyeli

Merkez denince Lefkoşa’da sizin aklınıza neresi gelir bilmiyoruz, ama hiç kuşkusuz Küçük Kaymaklı Lefkoşa’nın tam ortasında yer alan konumu ile bizim gözümüzde merkez olmaya aday. Otobüs durakları ve çarşılar ile dolu olan bu bölge daha çok öğrenciler tarafından tercih ediliyor olsada  asansör ve modern dairelerin olduğu bu apartmana bir uğrayın deriz.

Vergi Dairesi’nin yanında yer alan daire gerek konumu, gerekse fiyatı ile dikkat çekiyor. Daire hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız

Listemizin çoğunluğunu oluşturan Gönyeli, bir Lefkoşalı’nın yaşaması için ideal ve en uygun bölgelerden olmasıyla dikkat çekiyor. Daire hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Polis Genel Müdürlüğü’ne ve Devlet Tiyatroları’na yakın olan ve sakin bir bölgede konumlanmış olan daire eşdeğer koçanlıdır. Daire hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız

Sıradaki dairemiz, Lefkoşa’nın her yerine 5 dakikalık mesafede yer alan ve Lefkoşa’nın kalbi diye adlandırabileceğimiz Marmara Bölgesi’nden. Henüz proje aşamasında olan daireleri şimdi lansman fiyatları ile satın alabilirsiniz.

Eşyalı olan ve hiçbir tadilat istemeyen daireye anlaşılan önceki sahipleri oldukça iyi bakmışlar. Sosyal Konutlar’da yer alan dairenin bizi etkileyen diğer özellikleri ise konumu ve 3 yatak odalı olması oldu. Daire hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Bir diğer proje aşamasında olan bu daire fiyat bakımından listemizin en uygunlarından. Kaçırılmayacak bu proje ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Hamitköy

Ortaköy’de Burhan Nalbantoğlu Hastanesi karşısında bulunan ve 85 m2‘lik bir alana sahip olan bu daire Türk Koçanlı olması ile de dikkat çekiyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.

3 yataklı odalı olup, daha sonra 2 yatak odalı olarak değiştirilen daireyi dilediğiniz zaman tekrar 3 yatak odalı olarak tadilata alabilirsiniz. Taşkınköy’de bulunan ve eşyalı olarak satılan evin detaylarını buradan inceleyebilirsiniz

Uygun fiyatı ile dikkat çeken daire, 3 yatak odalı olup Lefkoşa’nın en güzel bölgelerinden biri olan Kermiya’da yer almaktadır. Eşyasız olarak satışa sunulan daireyi yerinde görmek için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kermiya

Hem yeni bir daire olsun, hem fiyatı uygun olsun, hem merkeze yakın olsun diyorsanız sırada tam size göre bir daire var. Küçük Kaymaklı’da yer alan daireyi yerinde görmek için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Henüz proje aşamasında olan bu dairemiz ismi ile gönüllerimizde tahta oturdu bile. Lefkoşa’nın ilk loft projesi olan Stark dairelerinden sadece 4 adet kalması da önemli bir ayrıntı. Stark dairelerinden birine sahip olmak için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kızılbaş

1 yatak odalı olmasına rağmen metrekare olarak listemizde en geniş daireler arasında olan bu daire Marmara’da yer alıp bir de tatlı mı tatlı bir terasa sahiptir. Daireyi yerinde incelemek ve detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.