Maltepe’de Yükselen Yaşam Alanları

İstanbul’un Anadolu yakasında Marmara Denizi boyunca uzanan Maltepe ilçesinde farklı yaşam alanları oluşturulmaya devam ediliyor. Maltepe konut projeleri her keseye uygun olarak ihtiyaçları karşılamak için sunuluyor. Sizde bu bölgede ev almak istiyor ya da yatırım yapmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü yeni açıklanan ve 2 ay gibi kısa bir süre devam edecek konut kampanyaları sayesinde hali hazırda devam eden ya da gelecek 2 sene içerisinde teslim edilecek evlerden birisine sahip olma şansınız var. Bu noktada işinde iyi projeler üreten inşaat firmaları sizlere yardımcı olacaktır.

Maltepe inşaat projeleri 2018 yılında teslim edilecek ve 2019 ile 2020 yıllarında teslim edilecek şekilde üçe ayrılabilir. Toplam 66 farklı proje bu bölgenin içerisinde yükselmeyi bekliyor ya da teslim edilmesine çok az bir zaman kaldı. Eğer aceleniz varsa 2018 yılı sonuna doğru teslim edilecek projelere yönelebilir ya da daha kaliteli evlerden sahip olmak için gelecek yılları bekleyebilirsiniz. Şu anki kampanya ile bu evleri alarak daha karlı olabilirsiniz. Çünkü %10 indirim ile başlayan kampanya da konut kredi faiz oranları %0,98 seviyesinde sunuluyor. Bu seviye ev alacakların bulabilecekleri bir kredi faiz oranından çok daha düşük. Çok kısa süre devam edecek olması dolayısıyla hızlı hareket etmekte fayda var.

Projede Fırsat sitesi olarak sizlere bu bölge ve diğer bölgelerde yer alan çok sayıda inşaat projesi ile ilgili detaylı bilgi vermeye çalışıyoruz. Gelişmiş menülerimiz sayesinde hesabınıza uygun olan evi kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. Maltepe inşaat firmaları tarafından yapılan sayısız konutla ilgili detayları da sitemizde bulabilirsiniz. 1+1’den başlayarak 4+1’e kadar yükselen konutlardan birisine sizde bu sayede sahip olabilirsiniz. Tabi alımı gerçekleştirmeden önce projede olan tüm detayları sitemizde rahatlıkla bulabilirsiniz. Güvenlik detayları, metrekareler, bulunduğu konut ve hangi teknolojilerin kullandığını öğrenmek çok kolay olacaktır. Bu noktada konutlar arasında en yeni ve en güncel şekilde sunulan projeleri projedefirsat.com sitesinden bulabilirsiniz. Detaylarını öğrendikten sonra isterseniz inşaat firmaları ile iletişime geçerek pazarlık durumuna geçebilirsiniz.