Alandan Tasarruf Edebileceğiniz Zigon Sehpa Modelleri

Üzerine bir şeyler koymaya yarayan zigon sehpa modelleri iç içe giren sehpalardan oluşmaktadır. Sehpalar bir evin en önemli aksesuarları arasında yer alır. Evlerde hatta ofis ve iş yerlerinde kullanılan sehpalar, pek çok farklı modellerde oturma odalarının ve salonların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Misafir ağırlarken en pratik yardımcınız olan bu eşyalar farklı tasarımları ile de dekorasyonlarınıza renk katmaktadır.

Zigon Sehpa Kullanımları

Göz yormayan özellikleri ile salon içerisinde kalabalık oluşturmayan zigonlar, kullandığınız alandaki mobilyalarınız ile uyumlu olarak tercih edilebilir. Genel olarak beyaz ya da kahverengi tasarımları ile karşımıza çıkan modeller ihtiyaç doğrultusunda 3, 4 ve 5’li olarak kullanımlara sunulmaktadır. İkramlarınızı bu sehpalar ile daha kolay yapabilir ve özellikle kolay silinebilir malzemeden olmasına özellikle dikkat edilmelidir. Yaşam alanlarınızı genişletebileceğiniz bu sehpalar, ilk olarak 18. Yüzyılda üretilmiştir. O dönemlerin oldukça revaçta olan mobilyacılarının kendilerine has tarzları ile ürettiği modeller günümüzde modern çağım yorumu ile çok daha kullanışlı olmaktadır.

Tepsi Zigon Sehpa Modelleri

Tasarımlarda farklılıklar ve modern detayları ile öne çıkan sehpalarda, özellikle tepsi zigon sehpa modelleri çok şık ve kullanışlı olmaktadır. Açıldığında tepsi şeklinde kullanımları bulunan modeller rengarenk tasarımlarda olmaktadır. Kahve ya da beyaz ahşaptan oluşan ayaklarını kendi mobilya dekorasyonunuza göre ayarlayabilirsiniz. Tek renk olarakta sunulan tasarımlar rengarenk olarak çok daha estetik bir görünüm oluşturuyor. Yuvarlak tasarımlarda ise birbirini tamamlayan modeller çok daha modern ve sıra dışı bir kullanım olarak spor tasarımlar ile uyum sağlayabiliyor.

Modern Zigon Sehpa Modelleri

Modern tasarımlarda daha kullanışlı detayları ve özel tasarımları ile öne çıkan modeller ucuz zigon sehpa arayışlarına neden olabiliyor. Özellikle yuvarlak modellerde birbiri içine geçerek toparlanan tasarımlar açıldığında koltuk kenarlarına birebir uyumlu olarak kullanılabiliyor. Kapandığında orta sehpa tarzını alan, açıldığında ise zigon kullanımına bürünen birbirinden hoş tasarımlarda modern tasarımları, kullanışlı özellikleri ve ekonomik fiyatları ile tercih edilmektedir.

Farklı ve Şık Tasarımlar

Klasik tasarımların yanında çok daha çağdaş yorumlarla sunulan özel tasarımlar da bulunabilir. Sanki yazlık bahçedeki demir masa ve sandalyeleri andıran tasarımlardaki modellerde Akdeniz esintileri evinizin salonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Modellerde eskitme tarzındaki detaylar bu etkiyi oluşturmakta ve salaş bir hava katmaktadır. Bu tarz mobilyalar bohem dekorasyonlarda da kullanılabilir. Sadece rijit çizgilere sahip olmayan modern zigonlar, romantik atmosferi evinize taşıyabilecek şıklıkta da kullanılabiliyor. Kullanışlı ve özgün tasarımlarda birbiri içine geçen, kapandığında çok yer kaplamayan açıldığında kullanışlı sehpalar ortaya çıkaran yenilikçi modeller de her evin ihtiyacı tasarımlar arasında yer alıyor. Dairesel formlardaki modeller üç boyutlu tasarımları ile farklı bir kullanım oluşturabilir. Modern modellerde renk kullanımları oldukça dikkat çekiyor. Hatta salonunuzun ya da oturma odalarınızın en kilit kullanımları arasında yer almaktadır. Tek renk olarak sunulan tasarımların yanında birbirini tamamlayan farklı renklerde modellerde kullanılabilir.

Ahşap Sıcaklığında Modeller

Klasik tasarımlardan vazgeçemeyenler modern detayların yer aldığı modelle arasından da seçimler yapabilir. Servis kısımları ahşap olmasına karşılık ayakları metal kullanımlarda modern salon dekorasyonlarında kullanılabilecek sıcak detaylar olacaktır. Tam tersi ayak kısımlarında ahşap detaylara yer verilerek üst kısımlarında renkli yüzeylere yer verilen tasarımlarda oldukça orijinal kullanımlar olmaktadır. Ahşap modeller içerisinde çok daha basit ve renkli tasarımlarda bulabilirsiniz. Alt kısmında tekerlekleri olabilen bazı modeller özellikle iş yerlerinde pratik bir şekilde kullanılabilmektedir. Kendi dekorasyonlarınız ile uyumlu, şık ve kullanışlı sehpalar ile salonlarınızda misafirlerinizi daha pratik bir şekilde ağırlayabilirsiniz.